B2C

Zonnepanelen plaatsen

Zonnepanelen plaatsen

Bent u op zoek naar een zonnepanelen installateur die vooral actief is België? Go-Solar is met haar jarenlange ervaring één van de beste zonnepanelen installateurs van België. Ze installeren sinds 2008 zonnepanelen met een eigen plaatsingsdienst waardoor ze altijd perfectie kunnen garanderen.

Zonnepanelen laten plaatsen?

Op zoek naar een duurzame bron van energie? Het plaatsen van zonnepanelen op uw woning of bedrijfspand is de beste manier! Go-Solar, de totaalleverancier (zonnepanelen, omvormers, thuisbatterijen etc.), levert en plaatst uitsluitend zonnepanelen van toonaangevende merken zoals SunPower en DMEGC.

SunPower zonnepanelen

De SunPower zonnepanelen zijn een van de beste zonnepanelen op de markt. Deze hoogwaardige energiebronnen hebben een lange levensduur, presteren beter in de schaduw dan panelen van andere merken en zijn de enige fabrikant die unieke garanties aanbiedt. Zo biedt SunPower maar liefst 40 jaar dekking op vermogen, product en service.

DMEGC zonnepanelen

Naast SunPower zonnepanelen zijn de zonnepanelen van DMEGC tevens waarvoor u kunt kiezen. Deze zonnepanelen hebben een hoog rendement en zijn een van de mooiste full black panelen op de markt. Daarnaast denken zij continu innovatief en zitten zij in een veilige, financiële positie. Hierdoor hoeft u niet te vrezen voor de 25 jaar fabrieksgarantie die zij op de zonnepanelen geven.

Zonnepanelen laten plaatsen door een erkende zonnepanelen installateur? Go-Solar, met een mooi aanbod van zonnepanelen van toonaangevende merken, is uw complete partner op het gebied van zonne-energie. Daarnaast plaatsen zij omvormers en thuisbatterijen. Uw complete partner dus!

Bekijk alle zonnepanelen

Waarom zonnepanelen laten installeren?

Zonnepanelen, ze zijn haast niet meer weg te denken. Op vrijwel elk bedrijfspand, woning of carport zijn ze tegenwoordig geïnstalleerd. En met succes: zonnepanelen dragen namelijk niet alleen bij aan een groene wereld, ze hebben ook nog eens een hoog rendement, vooral de zonnepanelen van de merken die Go-Solar aanbiedt. Daarnaast, door te investeren in zonne-energie, verhoogt u de waarde van uw huis. U krijgt namelijk een hoger energielabel als u zonnepanelen hebt geïnstalleerd.

Zonnepanelen plaatsen op schuin of plat dak

Go-Solar kan elk type dak voorzien van premium kwaliteit zonnepanelen. Schuine daken, platte daken; voor elke toepassing heeft Go-Solar de juiste zonnepanelen, uiteraard met verschillende vermogens. Benieuwd welke daken Go-Solar voorzien heeft? Bekijk een video van Go-Solar waarin te zien is hoe zij te werk gaan en zich onderscheiden.

Hoelang duurt het plaatsen van zonnepalen?

Wanneer Go-Solar een opdracht krijgt om een particuliere woning te voorzien van zonnepanelen, rekenen ze hiervoor ongeveer één dag. Voor grotere panden, zoals bedrijfspanden, wordt een langere tijd uitgerekend.

Voor hoge kwaliteit zonnepanelen voor op uw woning, bedrijfspand of carport bent u bij Go-Solar aan het juiste adres.