Webwinkels

Zijn aluminium sieraden iets voor jou?

Ben je op zoek naar prachtige aluminium sieraden? Dan zijn de sieraden van CLIC by Suzanne perfect voor jou! Hypoallergeen en handgemaakt in Nederland.

Waarom zijn aluminium sieraden zo ideaal?

De aluminium sieraden zijn licht, heel sterk en gemakkelijk vormbaar. De sieraden zijn perfect voor vrouwen die een allergische reactie hebben op nepzilver, want aluminium is Hypoallergeen. Dit zorgt ervoor dat de sieraden geen reactie op de huid achterlaten.

Verder zijn de sieraden gemakkelijk te onderhouden, want aluminium roest niet en het verkleurt ook niet. Je haalt er een doekje overheen en je bent klaar!

Aluminium sieraden met kleur

De sieraden van CLIC by Suzanne zijn stijlvol en zeer elegant om te dragen. Het leukst is dat de aluminium sieraden verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren. Zo zijn er bijvoorbeeld blauwe, paarse en gouden sets van armbanden, kettingen, oorbellen en ringen. Stel zelf gemakkelijk een set samen of bekijk onze aanbevelingen.

Aluminium sieraden op maat

Wij maken alle sieraden met de hand in Den Bosch, daarom bieden we de mogelijkheid om je sieraden helemaal op maat te laten maken. Zo past het sieraad perfect om je nek of pols. Voor je pols is er een speciale maattabel, zodat je precies goed opmeet en de armband altijd goed zal passen. De maten kun je gewoon selecteren of in de opmerkingen zetten als jouw maat er niet bij staat.

Een uniek CLIC-systeem

Behalve dat de sieraden hypoallergeen zijn, hebben de aluminium sieraden nog een groot voordeel. De sieraden gaan met een simpel CLIC-systeem open en dicht. Zo heb jij nooit meer problemen met de sluiting, want de colliers sluiten bij de hanger. Je klikt de twee delen aan elkaar en je bent klaar. Een aantal van de sieraden hebben zelfs meerdere manieren waarop je ze kunt sluiten, zo heb je twee colliers in één!

Benieuwd naar de mogelijkheden van CLIC sieraden óf wil je de gehele collectie bekijken? Bekijk snel de webshop en bekijk jouw nieuwe Aluminium sieraden!