B2B

webdesign & online marketing advies

Wil je een maatwerk website laten maken die past als een jas?

Maak kennis met het leukste en meest creatieve webdesign & online marketing bedrijf van Hilversum. Ik ben Carla Jelsma en heb sinds 2022 een webdesign & online marketing bedrijf.

Na jarenlange sales ervaring ben ik me gaan verdiepen in de online marketing en na mijn NIMA A diploma ben ik erachter gekomen hoe onwijs leuk het is om websites te bouwen. Mijn ambitie is om startende ondernemers op weg te helpen met een website. Ook wil ik hulp bieden aan ondernemers die al een website hebben maar een stukje creativiteit missen in hun huidige website.

Laat mij je helpen met het maken van een creatieve, professionele website inclusief bekendheid, klanten en inkomsten.

Ik bouw websites met de juiste look & feel door me te verdiepen in jouw bedrijf. Ik wil alles van je weten en zal zorgen dat jouw website helemaal van jou is. De website zal worden gemaakt in WordPress en is naderhand zelf aan te passen. Doorloop met mij het stappenplan https://jelsma-online.nl/webdesign/om te komen tot een designer website. Bel me voor info of vul het contactformulier in op de site, tot snel!

Carla Jelsma

0625371611