Webwinkels

Wat maakt een Schramm bed het overwegen waard?

In de praktijk kan er worden vastgesteld dat mensen een echt kwalitatief bed nodig hebben om goed te kunnen slapen. Het gebeurt niet zelden dat mensen niet over een dergelijk bed beschikken wat als gevolg heeft dat ze elke dag opnieuw slecht slapen. Eén keer een slechte nacht hebben kan lichamelijk al vrij belastend zijn. Echter wordt het dat pas helemaal wanneer je meerdere opeenvolgende nachten niet goed kan slapen. Gelukkig zijn er op de markt tal van verschillende bedden terug te vinden die jou kunnen helpen om je nachtrust structureel te verbeteren. Ben jij ook benieuwd welke bedden dat dan precies zijn? Op deze pagina laten we je alvast graag kennismaken met de interessante voordelen die verbonden zijn aan een zogenaamd Schramm bed.

Alle Schramm bedden worden met de hand gemaakt 

Het spreekt voor zich dat bedden in de praktijk op verschillende manieren geproduceerd kunnen worden. Het is mogelijk dat ze (grotendeels) machinaal worden gemaakt, maar er kan ook sprake zijn van handwerk. Het hoeft wellicht niet te worden benadrukt dat vooral deze laatste optie doorgaans een uitstekende kwaliteit weet aan de dag te leggen. Dat is het gevolg van het feit dat er op deze manier veel meer aandacht kan worden besteed aan de kleine details die toch het verschil kunnen maken. Door te kiezen voor een Schramm bed kan je altijd rekenen op een exemplaar dat met de hand werd gemaakt. Zo ben je altijd verzekerd van een zo optimaal mogelijke kwaliteit. 

Gegarandeerd een optimale ondersteuning en ventilatie

Wanneer je van plan bent om een bed te kopen zijn er altijd een vrij groot aantal verschillende eigenschappen waar je aandacht aan dient te schenken. Twee van deze eigenschappen zijn:

  1. De mate aan ondersteuning die wordt geboden; 
  2. De mate aan ventilatie waar je op kan rekenen; 

Voor heel wat bedden geldt dat ze er niet in slagen om aan de bovenstaande twee eisen te voldoen. Dat is helemaal niet zo bij een Schramm bed. Dat is het gevolg van de aanwezigheid van het “twee-matrassen-systeem”. Dit systeem bestaat uit een flexibele bovenmatras en een stabiele ondervering. Op deze manier slaagt ze er niet alleen in om een goede ondersteuning te bieden, daarnaast zal ook de mate aan ventilatie die wordt gerealiseerd je ongetwijfeld bevallen. 

Verzeker jezelf van een goede nachtrust met een Schramm bed

De productiviteit van bijzonder veel mensen wordt elke dag opnieuw nodeloos negatief beïnvloed. In het merendeel van de gevallen is er sprake van een overwegend slechte nachtrust. Onderzoeken hebben aangetoond dat in het merendeel van de gevallen deze slechte slaap wordt veroorzaakt door een slecht bed. Verschillende onderdelen van dat bed kunnen ervoor zorgen dat je niet goed slaapt. Het gaat hierbij niet alleen om de matras, maar ook om bijvoorbeeld het hoofdkussen. Zelfs het dekbed waar je gebruik van maakt kan er mogelijks voor zorgen dat je nachtrust wordt aangetast. In ieder geval, zou jij graag willen kunnen rekenen op een echt goede nachtrust? Dan zal je al snel tot de conclusie komen dat gebruikmaken van een Schramm bed voor jou zeer interessant kan zijn.

Bröring. Veel méér dan een beddenwinkel!