Webwinkels

Voorbereiden op de bevalling?

Voorbereiden op de bevalling?

Er is veel om over na te denken als je je voorbereidt op een bevalling. Van het kiezen van een zorgverlener tot het leren kennen van de verschillende soorten pijnbestrijding die er zijn, het is belangrijk om je goed te verdiepen en zo goed mogelijk voorbereid te zijn.

Voorbereiden op de bevalling met een geboortetrainer

De geboortetrainer is een bekkenbodemtrainer met als extra functie dat de ballon verder opgeblazen kan worden met een handpompje. Hiermee stel je de ballonmaat in op de grootte van een babyhoofdje (+/- 25cm). Natuurlijk kun je de ballon vanaf het begin niet zo ver opblazen.

Door echter langzaam in uw eigen tempo te oefenen, wordt uw geboortekanaal steeds flexibeler. Door de ballon verder op te blazen, kun je de geboorte van een baby simuleren. Hierdoor kun je het gevoel al voor de daadwerkelijke bevalling ervaren. Dit geeft een echt gevoel van vertrouwen en controle tijdens de bevalling.

Na de bevalling herstelt je lichaam zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het permanent oprekken.

Wat is een geboortetrainer aniball?

Een geboortetrainer aniball is een type product dat kan worden gebruikt om de bevalling voor te bereiden. Het is een kleine, opblaasbare bal die in de vagina wordt ingebracht. De bal helpt om de spieren in de bekkenbodem te versterken, wat de bevalling kan vergemakkelijken.

Wat zijn enkele andere producten die kunnen helpen met de bevalling?

Er zijn een aantal producten die kunnen helpen bij de bevalling. Deze omvatten: perineale massageoliën, die kunnen helpen om de spieren in de bekkenbodem te ontspannen; geboortetrainers, die kunnen worden gebruikt om steun te bieden tijdens de bevalling; en baarkrukken, die kunnen helpen om het lichaam te positioneren tijdens de bevalling.