B2C

Vakantie in de Ardennen

De Belgische Ardennen is een prachtige streek vol bossen, kabbelende riviertjes en uitzichtpunten. Het staat dan ook ongetwijfeld in de top 3 mooiste gebieden van de Benelux. Kampeer midden in de natuur, naast een zwemmeertje of verblijf in een comfortabel vakantiechalet; BestCamp heeft het ideale verblijf voor jouw vakantie in de Belgische Ardennen. Ontdek de Ardennen campings:

  • Ardennen Camping Bertrix
  • Camping Parc La Clusure
  • Camping de Chênefleur

Direct naar alle campings in de Ardennen

Campings in de Ardennen

In de Belgische Ardennen liggen drie kindvriendelijke campings van BestCamp. Deze campings hebben alle ingrediënten voor een avontuurlijke en leuke vakantie in dit populaire gebied.

Ardennen Camping Bertrix

Ardennen Camping Bertrix is een fijne terrassencamping in het kleine dorpje Bertrix. De camping heeft geschikte kampeerplaatsen en vakantiechalets voor het hele gezin. Houd je van een gecombineerde vakantie, dus kamperen en luxe verblijven? Kies dan voor een glampingtent. Deze bijzondere tenten zijn compleet ingericht en liggen midden in de natuur. Klap het campingstoeltje maar uit, voor de tent is het heerlijk vertoeven!

Indoor- en outdooractiviteiten

De Belgische Ardennen vormt het decor van uitdagende outdooractiviteiten. Op en vanaf de camping is er dan ook veel te doen; op avontuur met het animatieteam, mountainbiken, kanoën of spelen in het speelbos. Je verveelt je geen moment op en in de omgeving van Ardennen Camping Bertrix.

Camping Parc La Clusure

Op zoek naar een vakantie waarbij waterpret met de kinderen vooropstaat? Camping Parc La Clusure heeft in juni 2022 het nieuwe waterpark geopend. In het nieuwe zwemparadijs vind je een groot buitenzwembad, peuterbad, overdekt zwembad, zonneterras en glijbanen. Een spetterende vakantie gegarandeerd.

Comfortabel verblijf in een luxe vakantiehuisje

De vakantiehuisjes op de Camping Parc La Clusure in Bure, nabij Rochefort, bieden alle luxe en comfort die je nodigt hebt. Lekker ruim, veel lichtinval, eersteklasvoorzieningen, terras met tuinmeubilair; aan luxe en comfort geen gebrek.

Camping de Chênefleur

In de zomermaanden is Camping de Chênefleur een gezellige familiecamping in de Gaume, in het voor- en naseizoen is het genieten van de rust en natuur. Door de perfecte ligging aan rivier de Semois, kan je tijdens je vakantie altijd verkoeling opzoeken.

Kamperen aan rivier de Semois

Het heerlijke kampeergevoel ervaren? De camping is door de ANWB verkozen tot de ‘’mooiste camping aan de rivier’’. De kampeerplaatsen liggen in een groene en gemoedelijke omgeving en zijn ruim opgezet. Een kampeervakantie op Camping de Chênefleur staat dus garant voor unieke vakantiebelevenis, met het hele gezin of met uw partner.

Campings in de Ardennen