B2C

Uitstekende en voordelige familierecht advocaat in Maastricht

Zoek je een familierecht advocaat die je op het gebied van het Familierecht kan bijstaan? Dan ben je bij Advocatenkantoor Maas in Maastricht aan het juiste adres.

Familierecht advocaat bij Maastricht

Onder een familierecht advocaat vallen verschillende thema’s. Bijna altijd komen er veel emoties en gevoelens bij kijken. Dan is een betrokken en ervaren familierecht advocaat in Maastricht erg fijn. Bij Advocatenkantoor Maas ben je dan aan het juiste adres. Ik behandel iedere zaak persoonlijk en betrokken. Zo komen we samen snel op een passende oplossing die voor alle partijen het beste zijn.

Bij Advocatenkantoor Maas, de beste familierecht advocaat van Limburg, kan je terecht voor:

  • Echtscheidingen: eenzijdig of op gezamenlijk verzoek, internet-scheiding of flitsscheiding of de beëindiging van een geregistreerd partnerschap;
  • Kinder- en partneralimentatie: de berekening, vaststelling of wijziging van alimentatie;
  • Gezagskwestie: wijziging van het ouderlijk gezag;
  • Omgangsregeling: advisering, wijziging of vaststelling van de omgangsregeling tussen de niet verzorgende ouder en het minderjarige kind;
  • Erkenning/ontkenning vaderschap;
  • Boedelverdeling: verdeling van de gemeenschap;
  • Naamswijzigingwijziging van de voor- of achternaam.

Heb je hierover vragen, maak dan gebruik van het gratis kennismakingsgesprek of neem contact met mij als familierecht advocaat op voor het gratis spreekuur.

Juridische bijstand

Regelmatig zie ik bij zaken in het familierecht dat een advocaat voor familierecht onmisbaar is bij het komen tot een goede oplossing. Zeker wanneer er grote belangen op het spel staan, bijvoorbeeld financieel, zakelijk of materieel, kan het verstandig zijn om vanaf het begin een Advocaat familierecht te betrekken in jouw zaak. Advocaat Maas denkt hierin graag met je mee. Mijn ruime ervaring als familierecht advocaat helpt partijen bij het vinden van een evenwicht in een complexe situatie.

Indien mogelijk zal ik eerst proberen zonder rechtzaak tot een oplossing te komen. Wanneer dit als familierecht advocaat onmogelijk blijkt, is ook in de rechtbank Advocaat Maas jouw deskundige partner die jouw zaak zo zorgvuldig mogelijk zal laten behandelen. Geen situatie is hetzelfde en als familierecht advocaat is maatwerk dan ook altijd vereist. In mijn ogen is betrouwbare juridische bijstand namelijk altijd maatwerk. Een resultaat waarmee partijen tevreden zijn is voor mij altijd het primaire doel. Neem contact op als je van mijn diensten gebruik wilt maken.