B2C

Prachtige gietvloer van Zilva Vloeren

Zilva Vloeren is specialist in het maken en leggen van een gietvloer voor jouw woning, bedrijfspand of winkel. Een gietvloer geeft je huis een luxe en moderne uitstraling. Zilva helpt je graag bij het samenstellen van jouw droomvloer. Maak een afspraak in de showroom en ontdek ons uitgebreide assortiment aan gietvloeren en meer!

Wanneer je kiest voor een gietvloer van Zilva Vloeren, heb je de keuze voor een kunststof of cementgebonden gietvloer. Het fijne aan beide gietvloeren is dat ze allebei makkelijk in onderhoud zijn. Een gietvloer wordt door Zilva zorgvuldig gegoten waardoor de woning een luxe uitstraling krijgt. Maar wat zijn nu de belangrijkste verschillen tussen een kunststof gietvloer en een cementgebonden gietvloer?

  • Een kunststof gietvloer zal minder snel scheuren
  • De cementgebonden gietvloer is daarentegen meer krasbestendig
  • Een gietvloer van kunststof is in vele kleuren verkrijgbaar
  • Cementgebonden gietvloeren zijn niet geschikt voor de badkamer, omdat deze weinig vocht kunnen hebben

Een gietvloer van Zilva is verkrijgbaar in meerdere kleuren van de RAL kleurenwaaier. Kies de kleur die bij jouw gietvloer past. Uiteraard geeft Zilva hier graag advies over. En heb je altijd last van koude voeten? Dan zijn onze gietvloeren dé perfecte oplossing. Onze gietvloeren zijn namelijk te combineren met vloerverwarming.

Ben je op zoek naar een luxe gietvloer? Vraag dan een offerte aan of bezoek de schitterende showroom van Zilva Vloeren.