B2C

Opslagruimte huren?

Opslagruimte huren in Helmond? Een (extra) opslagruimte kan altijd van pas komen, zeker als u gaat verhuizen en uw goederen of inboedel tijdelijk op moet slaan. Voor het huren van een ruime opslag zit u bij Selfstorage Helmond op de juiste plek.

  • 360 opslagruimtes
  • Meer dan 25 afmetingen
  • Beveiligd middels een camera- en alarmsysteem

Opslagruimte huren

Opslagruimte huren

Wilt u voor een bepaalde periode een opslagruimte huren in Helmond? De nette opslagruimtes in verschillende afmetingen, ruime openingstijden, optimale beveiliging en voordelige tarieven zorgen ervoor dat Selfstorage Helmond dé totaalaanbieder is op het gebied van opslagruimtes.

Locatie opslagruimtes:
Vlierdensedijk 43
5705 CK Helmond

Ruime openingstijden

De opslagruimtes zijn 7 dagen per week van 06:00 uur tot 23:00 uur geopend. Tussen de openings- en sluitingstijden zijn de opslagruimtes te betreden middels een toegangspas.

Modern camera- en alarmsysteem voor optimale beveiliging

Het pand waarin de opslagruimtes liggen is optimaal beveiligd. Zo is het pand voorzien van een toegangscontrole-, camera- en alarmsysteem met bewegingsmelders. Zodra het systeem beweging detecteert, wordt er direct melding gedaan bij een alarmcentrale.

Uw eigen opslagruimte extra beveiligen? Per opslagruimte kan er een individueel alarmsysteem geïnstalleerd worden.

Gratis aanhanger op spullen te vervoeren

Opslagruimte huren bij Selfstorage Helmond? Om het u zo makkelijk mogelijk te maken, krijgt u bij aanschaf van een opslagruimte een gratis aanhanger (tijdelijk). Zo kunt u makkelijk en snel uw spullen vervoeren naar een van de ruime opslagruimtes van Selfstorage Helmond.

Opslagruimte huren in Helmond?

Opslagruimte huren? Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met Selfstorage Helmond op de opslagruimtes te bekijken.

Offerte aanvragenAfspraak maken