Webwinkels

Mooiste steigerhouten meubels

Steigerhouten meubels zijn al enkele jaren een trend. Dat is niet zo gek, want steigerhout is duurzaam, makkelijk te bewerken en sfeervol in elk interieur. Bij SteigermeubelsXL in Lommel kunnen ze vrijwel alles maken van steigerhout. Van loungebank tot buitenkeuken en van badkamermeubel tot eettafel en alles geheel naar wens op maat te maken… bij SteigermeubelsXL zijn de mogelijkheden eindeloos.

De veranda of tuin gezellig inrichten

In elke tuin mogen 2 dingen eigenlijk niet ontbreken, een goede loungebank om op te zitten en een buitenkeuken om buiten uw eten te bereiden. Bekijk snel ons ruime assortiment met buitenmeubels van steigerhout en kies uw favoriete meubel.

Een sfeervolle inrichting in huis

Steigerhouten meubels zijn ontzettend sfeervol, zo horen wij vaak van onze klanten. En dat vinden wij natuurlijk zelf ook. Met een steigerhouten meubel zorgt u snel voor een gezellige en warme sfeer door de structuur van het hout. Ook zijn de meubels in diverse behandelingen af te werken zodat deze helemaal in uw interieur passen. Wordt het een mooie eettafel, een badkamermeubel of toch een bed?

Bent u overtuigd en wilt u graag meer weten over steigerhouten meubels? Bekijk ons uitgebreide assortiment binnenmeubels nu online of kom langs in onze showroom in Lommel. Hier kunt u op uw gemak alle meubels bekijken.