B2C

Modern restaurant bij Ede

Gezellig lunchen, borrel of dineren met vrienden of familie, het behoort ongetwijfeld tot een van de leukste uitjes. Een sfeervol restaurant, zoals Restaurant De Hof, is daarbij mooi meegenomen. Het is natuurlijk altijd fijn dat je in een gezellige ambiance kan genieten van wereldse gerechten.

Bekijk de menukaarten

Modern restaurant bij Ede

Restaurant De Hof, een modern restaurant bij Ede, is zo een restaurant dat luxe, een warme sfeer en kwaliteit met elkaar combineert. Het restaurant ligt op ongeveer 10 minuten rijafstand van Ede en heeft uitgebreide menukaarten en diverse sfeervolle eetzalen. Je kunt zowel binnen als op het (overdekte) buitenterras lunchen, borrelen of dineren.

Lunchen bij Restaurant De Hof

Ga jij voor een heerlijke boerenbol met gesmolten brie, licht pittige gepelde gamba’s of een crispy tempurakip salade? Op de uitgebreide lunchkaart van Restaurant De Hof staat ongetwijfeld een lunchgerecht naar wens. Tip: neem plaats op het overdekte buitenterras, deze is altijd sfeervol aangekleed met leuke decoraties.

Gezellig met elkaar uiteten

Vrienden, kennissen of familie al een tijdje niet gesproken? Dan is uiteten een goed moment om elkaar weer te zien en bij te praten. De Hof is dankzij de centrale ligging in Nederland én de vele dinermogelijkheden de ideale locatie hiervoor.

De dinerkaart is enorm uitgebreid, met zowel vegetarische als vis- en vleesgerechten. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met frites, verse groent, salade en rabarbercompôte.

Borrelen met werknemers of grote familie

Daarnaast is Restaurant De Hof de ideale locatie voor een bedrijfsfeest of familiereünie bij Ede. Het restaurant beschikt namelijk over meerdere sfeervolle zalen waar je met grote groepen in terecht kunt. De zalen zijn geschikt voor groepen van 8 tot 240 personen. Aansluitend een diner met alle werknemers of de familie organiseren? Ook dit is mogelijk.