B2C

Minicamping in Noord-Brabant

Op zoek naar een vakantie in Noord-Brabant waarbij rust, ontspanning en natuur centraal staan? Dan is Charmecamping De Kleine Abtshoeve in Oosterhout het vakantieadres voor u. Deze groene camping in het Zuiden van Nederland beschikt over ruime en groene kampeerplaatsen waar u heerlijk kunt genieten van veel rust en natuur.

Kamperen in de Brabantse natuur

Op Charmecamping De Kleine Abtshoeve hebben vakantiegasten keuze uit 5 verschillende kampeerplaatsen. De plaatsen, welke een minimale beoordeling krijgen van 9,4 (op basis van ervaringen van vakantiegasten), zijn royaal (+- 80 en 100 m2) en beschikken over de nodige voorzieningen om een heerlijke vakantie te kunnen beleven. De plaatsen zijn bijvoorbeeld uitgerust met een 10 Ampère stroomvoorziening en watertappunt en -afvoer. Uiteraard is het ook mogelijk om ‘back-to-basic’ te kamperen, zonder alle voorzieningen.

  • Tentenveld
  • Tentenveld Deluxe
  • Comfortplaats
  • Comfortplaats bij het sanitair
  • Kampeerplaats met uitzicht

Groene camping in Nederland

Deze minicamping in Noord-Brabant kenmerkt zich vooral door de vele fleurige bloemperken en andere flora; u wordt helemaal één met de natuur. Het is een heel fijne en groene camping om te genieten van rust en natuur. De camping wordt ook wel bestempeld als een camping waar een oase van rust en Brabantse gezelligheid te vinden is.

Camping met eigen eetcafé

Tijdens uw vakantie lekker een hapje eten of drinken? Het eetcafé op de camping, waar u kan borrelen, lunchen, dineren en steengrillen, nodigt u uit om te genieten van heerlijke gerechten gecombineerd met de Brabantse sfeer. Er kan zowel plaatsgenomen worden in het eetcafé als op het sfeervolle terras.

Ontdek de Brabantse natuur

Zowel op de camping als in de omgeving vindt u prachtige natuur waar heerlijk doorheen gewandeld of gefietst kan worden. Vanaf de camping bent u al snel bij het weide polderlandschap, natuurgebieden en leuke Brabantse dorpjes.

Heeft u geen plek meer voor de fietsen? Op de camping vindt u een fietsverhuur waar u diverse fietsen, waaronder een fiets met 7 versnellingen en elektrische fiets, kunt huren.

Meer tips over de omgeving? Supervakantievieren.nl heeft de beste tips in Brabant voor u uitgelicht.