B2C

Meivakantie in Groningen

Ben je voor de meivakantie nog aan het zoeken naar een leuke camping of vakantiepark in Nederland? Laat je dan eens verrassen door het prachtige Groningen. Deze provincie heeft veel te bieden, vooral voor een meivakantie met kinderen!

Camping De Barkhoorn ligt in Groningen. Een echte camping voor kinderen met animatie en leuke activiteiten in de meivakantie.

Lees alles over de meivakantie op Camping De Barkhoorn

Camping De Barkhoorn

Deze camping in het Groningse Sellingen is de beste vakantiebestemming voor een meivakantie. Op en in de omgeving van de Camping valt zoveel te beleven. Wat dacht je van een leuke kanotocht, rechtstreeks vanaf de camping. Of met het animatieteam boogschieten, op pad met de boswachter of marshmallows roosteren boven het kampvuur.

Kamperen of huren in de meivakantie?

Jouw meivakantie in Groningen op Camping De Barkhoorn vul jij in zoals je zelf graag wilt. Natuurlijk kies je zelf jouw favoriete verblijf, maar ook op de camping heb je alle vrijheid.

De kampeerplaatsen zijn erg ruim opgezet. Tussen de lodges en trekkershutten zit genoeg ruimte, waardoor je altijd van genoeg privacy en vrijheid profiteert. Terwijl jij geniet van het heerlijke zonnetje, kunnen de kinderen gezellig met elkaar spelen op de kampeerplaats en rondom de accommodatie.

 De leukste activiteiten in de meivakantie

Meivakantie in Groningen? Er is superveel te doen! De leukste activiteiten zijn alvast voor jou samengesteld:

  • Attractiepark Drouwenerzand
  • Kabouterland
  • Wildlands Zoo
  • Wandelen met ezels

Meivakantie in Groningen boeken