Webwinkels

Manchester United trainingpak

Hey fan van Manchester United! Heb jij het nieuwe Manchester United trainingspak al gekocht? Lees hier snel meer informatie en bestel direct online.

Manchested United trainingspak bekijken

 

Het nieuwe Manchester United trainingspak

Elk seizoen komen voetbalclubs met een nieuwe kledinglijn die ook de spelers van de club dan volop dragen. Manchester United is daarin ook actief met jaarlijks een nieuwe kledinglijn dus o.a. een trainingspak. Elk jaar heeft het nieuwe trainingspak van Manchester United weer wat nieuwe details en natuurlijk zie jij jouw favoriete spelers dan ook direct in de nieuwe kleding lopen.

Het Manchester United trainingspak is heerlijk om te dragen tijdens je eigen trainingen, maar ook als je gewoon thuis op de bank aan het chillen bent of aan het gamen met je vrienden. Het trainingspak is van soepel vallend materiaal dat goed ademt. Ook als je zweet, houd je daar dus niet lang last van.

Verschillende soorten trainingspakken

Manchester United heeft verschillende trainingspakken zowel voor heren, dames als kinderen. Er is dus altijd een trainingspak dat bij jou past.

  • Full-zip trainingspak met een trainingsjack met rits van boven tot beneden
  • Hoodie trainingspak met lekker warme trui met hoodie
  • Sweatpak met kort ritsje, over het hoofd te dragen, valt nauw om het lichaam
  • Presentatie trainingspak, valt wat wijder met rits van boven tot beneden

Op Sweatpak.nl vind je elk seizoen de nieuwe trainingspakken van voetbalclubs uit binnen- en buitenland. Naast Manchester United kun je denken aan Ajax, FC Barcelona, Paris Saint Germain en Juventus. Neem gerust een kijkje op de site en ontdek het trainingspak of sweatpak van jouw favoriete voetbalclub.