B2C

Leukste familievakantie in Nederland beleeft u bij Vakantiepark Molenwaard

Vakantiepark Molenwaard de perfecte bestemming voor de hele familie! Dit volledig gethematiseerde park is speciaal gericht op kinderen tot 8 jaar, waardoor het een ideale plek is om samen met je kleintjes te genieten van een geweldige familievakantie. Van een zomerparade tot een waterspeeltuintje; Bij Molenwaard worden de mooiste familievakanties Nederland beleeft. Als gast heb je gratis toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard.

Familievakantie Nederland bij Vakantiepark Molenwaard

Het hele jaar door worden er tal van leuke evenementen georganiseerd op Vakantiepark Molenwaard. Van parades tot spannende excursies en zelfs een betoverende winterparade met een ijsbaan, er is altijd iets te beleven. Bovendien zijn er verschillende themaweken, zoals het paarden- en ponyweekend, waarin je kinderen kunnen genieten van speciale activiteiten die perfect aansluiten bij hun interesses.

Accommodaties voor de hele familie (2-18p)

Niet alleen de evenementen maken Vakantiepark Molenwaard een geweldige keuze voor een familievakantie in Nederland, maar ook de accommodaties zijn stijlvol en helemaal in de kleuren van het park. Of je nu met een klein gezin reist of met een grote familie van wel 18 personen, er is altijd een passende accommodatie beschikbaar. Van knusse huisjes tot ruime vakantiewoningen, er is voor elk gezelschap een comfortabel verblijf te vinden.

Faciliteiten op het park

Op het park zelf zijn er ook tal van faciliteiten om het hele gezin te vermaken. Geniet van de mooie vijver, waar je kunt ontspannen terwijl de kinderen zich vermaken met het voeren van eendjes. Er is ook een gezellige waterspeeltuin waar ze urenlang kunnen spelen en spetteren. Regent het buiten? Geen probleem! De indoorspeeltuin zorgt voor volop plezier, zelfs op een regenachtige dag.

Honger gekregen na al dat spelen? Bezoek dan de frieterie op het park voor een heerlijke maaltijd. En als toetje kun je genieten van een ijsje bij het ijskuipje.

Gratis toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard

Maar dat is nog niet alles! Als gast van het vakantiepark heb je ook gratis toegang tot Avonturenboerderij Molenwaard. Hier kunnen kinderen een educatieve doe-middag beleven, waarbij ze spelenderwijs leren over het leven op de boerderij. Van het verzorgen van dieren tot het ontdekken van de natuur, er valt hier van alles te ontdekken en te beleven.

Boek uw Familievakantie Nederland