B2C

Lederen speenkoord | Gegraveerd met naam | The Natural Collection

The Natural Collection – Lederen speenclip

| voor de wereldburgers van de toekomst |

Nu is het ook mogelijk om te kiezen voor de gravering op dit speenkoord van een naam en symbool, dit is alleen mogelijk op de kleur Sand & Cognac.

Je kan kiezen uit 2 verschillende lettertypes: Sierlijk of Strak

En 6 verschillende symbolen: Regenboog, Leopard, Maan, Eucalyptus, Tractor, Olifant of geen.

De gravering in maximaal 4cm lang, we zullen de naam schalen naar formaat.

Deze Clips worden geproduceerd in Nederland, hiermee houden we onze ecologische footprint zo klein mogelijk.

Het leer is natuurlijk gelooid en gekleurd en Europa van koeien die lekker relaxed hun leven in de wei hebben doorgebracht. Door de natuurlijke omgeving kan er af en toe een streepje of litteken(tje) in het leer zitten. Wij zullen die er zo veel mogelijk uit filteren natuurlijk.

Na het proces van natuurlijk looien, kleuren en onze fabricage werden de koorden nogmaals getest en gecertificeerd naar de Europese normen voor kindjes onder 3 jaar en natuurlijk goed gekeurd. Het koord inclusief de lus en exclusief de clip is maximaal 21 cm lang.

Deze clips zijn veilig en duurzaam maar zijn niet bedoeld om op gesabbeld te worden.

 Let op: 

– controleren voor elk gebruik

– mag nooit gebruikt worden in een wiegje of bed en is geen speelgoed.

– alleen gebruiken wanneer bevestigd aan kleding

– nooit verlengen

Onderhoud:
Het leer kan je afnemen met een vochtige doek. Dit natuurlijk gelooide leer kan soms afgeven wanneer het erg nat is, om dit tegen te gaan kan je regelmatig citroensap aanbrengen op beide zijden van het speenkoord. Bij ‘droog’ gebruik is er geen kans op afgeven.

 

Met het keurmerk FSC bent u er zeker van dat ons hout uit een verantwoord beheerd Europees bos komt. Ook zijn al onze Clips allemaal getest en gecertificeerd naar de Europese speelgoednorm EN71 en worden ze met de hand in Nederland gemaakt. Ons leder voldoet aan de hoogste Europese eisen en is hypo allergeen. Alle Clips zijn gemaakt en getest naar de norm: EN 12586:2007 en hierdoor volledig gecertificeerd.

Wij voldoen ook aan de wet Richtlijn 2009/48/EG onze producten zijn dus veilig