B2C

Kinderfeestje in Noord-Brabant

Het leukste kinderfeestje van Noord-Brabant

Het kan soms best een moeilijke opgave zijn; een locatie voor een kinderfeestje in Noord-Brabant vinden, maar bij De Bergen in Wanroij zijn de opties eindeloos! Van paintball en bubble football tot een avontuurlijke midgetgolfbaan. Kom een kinderfeestje vieren op ons avonturenpark!

Kinderfeestje in Noord Brabant: De ultieme belevenis voor kinderen

Kom jouw kinderfeestje in Noord-Brabant bij het leukste avonturenpark van het Zuiden vieren! Er is ontzettend veel te doen:

  • Binnenspeeltuin met de leukste toestellen
  • Buitenspeeltuin met vele attracties
  • Avontuurlijke midgetgolfbaan
  • Strandbad
  • Electrocross
  • Paintball

Binnenspeeltuin in Noord-Brabant

Terwijl papa en mama lekker een bakje koffie drinken op het treinstation hebben de kinderen de tijd van hun leven in de binnenspeeltuin van Avonturenpark De Bergen. Er is als het ware een wonderwereld voor kinderen gecreëerd. Je vindt er unieke speeltoestellen, klimrekken, klimtorens, trampolines en glijbanen. Hoe groot de groep ook is, er is genoeg ruime voor iedereen om lekker los te gaan.

Blijf slapen met het hele kinderfeestje

Ons complete avonturenpark beschikt naast tal van speelfaciliteiten over een aantal fijne verblijfplaatsen. Op vakantiepark De Bergen kan je heerlijk verblijven in een verhuur accommodatie als stacaravan, chalet of glampingtent. Een dag vol speelplezier kan namelijk best vermoeiend zijn, dus kom daarna lekker tot rust in het vakantiepark.

Kinderfeestje buiten vieren

Ga je in de zomermaanden een kinderfeestje in Noord-Brabant vieren? Dan zou het toch heerlijk zijn om na urenlang speelplezier een heerlijke verkoelende duik te nemen? Natuurlijk hoeft het speelplezier hier niet op te houden. Ook in het strandbad staan de leukste toestellen en klimrekken. Daarnaast is het bad niet dieper dan 2 meter, waardoor je onder toezicht veilig kunt zwemmen.

Vier een kinderfeestje in Noord-Brabant bij Avonturenpark De Bergen

Of je nou wilt crossen, zwemmen of gewoon eindeloos wilt genieten van speelplezier. Een kinderfeestje bij Avonturenpark De Bergen is altijd een goede optie. Maak het kinderfeestje in compleet met een frietje in de Funfactory en geniet met jouw hele vriendengroep van een onvergetelijke dag.