B2C

Kamperen Terschelling

Kamperen op Terschelling is altijd een goed idee. Geniet van het strand, de duinen en de prachtige omgeving die uitnodigt om heerlijk te gaan wandelen of te fietsen. Daarnaast zijn er op Terschelling veel verschillende uitstapjes. Ervaar de vrijheid en het buitenleven wanneer u komt kamperen op Terschelling.

Waarom kamperen op Terschelling?

Wanneer u komt kamperen op Terschelling weet u zeker dat uw vakantie een succes wordt. Het strand is altijd dichtbij, en daarnaast zijn er ook genoeg activiteiten op het eiland. U hoeft zich geen moment te vervelen. Van culturele bezienswaardigheden tot watersporten, op Terschelling is het allemaal mogelijk. Bezoek bijvoorbeeld de Vuurtoren Brandaris. Dit is de oudste vuurtoren van Nederland. Voor wat meer actie kunt wildwatervaren, kitesurfen en nog veel meer! Misschien spot u ook wel zeehonden in het water. Daarnaast staat Terschelling bekend om haar leuke terrassen. Geniet heerlijk van zon, zee en strand onder het genot van een hapje en een drankje. Op Terschelling is voor iedereen genoeg te beleven!

Camping Cnossen

Camping Cnossen is de ideale uitvalsbasis voor als u komt kamperen op Terschelling. Gelegen tussen bos en polder en op 10 minuten fietsafstand van het dorp West-Terschelling kunt u vanaf de camping alle kanten van het eiland op. Naast verschillende kampeerplaatsen beschikt de camping ook over meerdere accommodaties zoals chalets, safaritenten, appartementen en vakantiehuizen. De camping beschikt verder over moderne faciliteiten zoals een toiletgebouw met douches en toiletten, een wasserette, een broodwinkeltje, een fietsverhuur en een speeltuin voor de kinderen. Via het gratis Wi-Fi netwerk kunt u het thuisfront de leukste foto’s van uw vakantie op Terschelling sturen. Handig om te weten: Tijdens het hoogseizoen vervoert Camping Cnossen gratis uw bagage van de veerboot naar de camping. Laat een dag voor aankomst weten of u gebruik wilt maken van deze service.

Wacht niet langer en boek vandaag nog uw vakantie naar Camping Cnossen!