B2C

Kamperen in België

Gaat u graag met het gezin kamperen? Verblijft u het liefst lekker in de natuur en dicht bij grote natuurgebieden waar met de hond prachtig gewandeld kan worden? Dan is kamperen in België ongetwijfeld iets voor u. Kamperen aan een natuurmeer, midden in Nationaal Park Hoge Kempen of het heerlijke kampeergevoel ervaren met kinderen. Limburg Campings heeft drie kindvriendelijke en gemoedelijke campings in de Belgische natuur voor een optimale kampeervakantie.

Camping Zavelbos; natuurcamping midden in Nationaal Park Hoge Kempen met kampeerplaatsen aan een mooie visvijver.

Recreatieoord Wilhelm Tell; de meest kindvriendelijke camping van Belgisch-Limburg en omgeving. Op het park kunt u eindeloos waterpret beleven in het waterparadijs (buitenzwembad, golfslagbad, waterglijbaan en fonteinen).

Camping De Binnenvaart; ideale vakantiebestemming voor een vakantie aan het water. Het is heerlijk toeven bij Recreatiemeer “De Plas”. Boottochten maken en watersporten beoefenen, het kan allemaal!

Ontdek de campings in de natuur

Kamperen in de natuur

Heerlijk in alle rust kamperen, dat gebeurt in de natuur. Gezellig met uw partner en kinderen de tent opzetten, de luifel aan de caravan vastmaken en daarna lekker voor uw eigen kampeermiddel ontspannen en genieten van het weer. Kamperen in België is geschikt voor het hele gezin.

Ruime kampeerplaatsen en veel variatie

Kamperen in België op een van de Limburg campings betekent: lekker ruim kamperen, met veel voldoende privacy. De kampeerplaatsen zijn minimaal 100m² en hebben een elektriciteit,- water,- en TV-aansluiting. Gelegen tussen de bomen of aan het water ervaart u gelijk de rust van het campingleven.

  • Ruim opgezet
  • In het groen
  • Aan het water

Uniek natuurgebied om de hoek

Belgisch-Limburg is qua natuur een van de mooiste provincies van België. In deze provincie bevindt zich namelijk Nationaal Park Hoge Kempen. Het is een uniek natuurgebied dat meer dan 12.000 ha aan natuurschoon heeft. U kunt er, door het uitgebreide wandel- en fietsnetwerk, de mooiste tochten maken. Neem vooral uw hond mee, deze kan zich hier helemaal uitleven!