B2C

Heerlijk huisje huren in Drenthe: Landgoed ’t Wildryck

Heerlijk huisje huren in Drenthe

Als je op zoek bent naar een vakantiehuisje in Drenthe ben je bij Landgoed ´t Wildryck aan het goede adres. Wij hebben huisjes voor 2, 4, 5 of 6 personen. Bij onze huisjes kunt u genieten van alle rust en privacy terwijl u ook van alle faciliteiten van de camping gebruik kan maken. Zo is uw verblijf bij Landgoed ’t Wildryck op elk vlak voorzien!

Soorten vakantiehuisjes

Ben je op zoek naar een romantisch weekendje weg? Huur dan onze bungalow B2. Deze vrijstaande, gelijkvloerse vakantiewoning is geschikt voor 2 personen en voorzien van alle comfort die u nodig heeft!
Een leuk natuurhuisje Drenthe voor 4 personen, dat zijn zowel het natuurhuisje A4 als het natuurhuisje C4. Het A4 is iets ruimer dan het C4, maar verder zijn ze identiek.
Voor 6 personen hebben we ook twee soorten vakantiehuizen. Het vakantiehuis A6 lijkt op het A4-huisje, maar is wat groter en heeft een bedstee waar 2 kinderen of 1 volwassene kunnen slapen. Als je met 6 volwassenen vakantie wilt vieren, raden wij je het vakantiehuis C6 aan, want daar kunnen zes volwassenen slapen. Het C6 heeft vrijwel dezelfde indeling en inrichting als het C4, maar beneden bevindt zich een extra slaapkamer.
Ook aan mindervalide vakantiegangers is gedacht. Het mindervalide vakantiehuis is geschikt voor 6 personen en is aangepast aan onze mindervalide gasten. Zo vind je de badkamer op de begane grond en is de douche voorzien van een douchestoel. Een van de slaapkamers is ook beneden. Dat bed is in hoogte verstelbaar en ernaast hangt een bel. Die leidt naar de slaapkamers boven, zodat je als mindervalide altijd om hulp van je gezinsleden kunt vragen.

Fantastische faciliteiten

Genieten van alle faciliteiten bij het huisje huren in Drenthe? Bij Landgoed ’t Wildryck mag u gebruik maken van alle faciliteiten die het park te bieden heeft. Zo kunt u altijd gebruik maken van:

  • Onze receptie
  • Gratis WiFi
  • Fietsverhuur
  • Wasserette

In de schoolvakanties hebben wij een enorm enthousiast animatieteam op het park. Elke ochtend organiseren zij allerlei activiteiten voor kinderen tot ongeveer 8 jaar. Denk hierbij aan knutselen, spelletjes of sporten. Wanneer je op het park verblijft kunnen je kinderen hier ook gebruik van maken! Zo kan je als ouder je boek of krant rustig lezen :).

Bekijk hier het animatieprogramma

In de middag is er geen animatie, maar zijn er wel genoeg andere dingen te doen op Landgoed ’t Wildryck! Er zijn veel speeltoestellen over het hele terrein. Regent het? We hebben zelfs een overdekte speelzolder waar kinderen heerlijk verder kunnen spelen!
Zit jij niet graag stil? Er zijn genoeg gelegenheden om lekker te sporten en fit te blijven. Daag elkaar uit bij de tafeltennistafels, ga beachvolleyballen tegen andere vakantiegangers of speel een partijtje op het pannaveld!
Bij mooi of slecht weer kun je je altijd begeven in het overdekte én verwarmde zwembad. Voor peuters is er een speciaal peuterbad waar zij veilig kunnen spelen en spetteren.
Na al die activiteiten zul je vast trek hebben. Wacht dacht je van een frikandel uit onze snackbar, een kop koffie met gebakje op ons overdekte terras of dineren in ons restaurant?

Ben je ook zo enthousiast geworden van al onze voorzieningen en faciliteiten?
Boek direct!