B2C

Feestlocatie Eindhoven

Feestje vieren, met collega’s gezellig borrelen of het bruiloftsfeest op een bijzondere feestlocatie bij Eindhoven laten plaatsvinden? De Vresselse Hut in het Brabantse Sint-Oedenrode is dé feestlocatie waar jouw feest tot in de puntjes wordt verzorgd. De vele feestmogelijkheden, activiteiten en sfeervolle feestzalen maken De Vresselse Hut de beste feestlocatie bij Eindhoven.

De Vresselse Hut is al meer dan 45 jaar een begrip in Brabant.

Veelzijdige feestlocatie bij Eindhoven

De Vresselse Hut ligt op 20 minuten rijafstand van Eindhoven. Voor elke gelegenheid bieden zij de juiste activiteit, mogelijkheid of feestzaal. De locatie is erg geliefd onder gasten die naar een rustige maar vooral veelzijdige locatie op zoek zijn. Want op deze feestlocatie bij Eindhoven is heel veel mogelijk:

  • Bruiloften
  • Feesten
  • Personeelsfeesten
  • Kinderfeesten

Mogelijkheden bespreken

 

Een feestje vieren bij Eindhoven?

Op deze feestlocatie bij Eindhoven een (personeels)feest geven? Voor hoeveel personen het feest ook is, op deze locatie kan iedereen terecht. Er zijn namelijk 3 feestzalen (oppervlakte 500m2) die in totaal 550 personen kunnen herbergen. Uiteraard zijn deze feestzalen op te delen zodat je een gezellige creëert.

De feestzalen:

  • Feestzaal Achterhuys: geschikt voor 300 personen. Dineren is mogelijk met een groep van maximaal 150 personen.
  • Feestzaal Voorhuys: biedt ruimte aan 110 personen. Dineren? Groepen tot 60 personen kunnen er gezellig dineren.
  • Feestzaal Tuinkamer: intieme (feest)zaal voor recepties en ceremonies tot 80 personen. Dineren mogelijk met maximaal 30 personen.

Feestzaal telefonisch reserveren

 

Diner in buffetvorm, ideaal tijdens jouw feestje

De Vresselse Hut verzorgt jouw feest of bruiloft tot in de puntjes. Het is, zoals net ook per feestzaal is aangegeven met hoeveel personen je er maximaal kan dineren, mogelijk om te dineren. Het meest ideale is dan een diner in buffetvorm. Het is ontspannen manier om met veel gasten te genieten van alle lekkere buffetten die de koks voor jouw gasten klaarmaakt. Feestje vieren? Op deze feestlocatie bij Eindhoven wordt jouw droomfeestdag werkelijkheid gemaakt.