Webwinkels

Educatief, sensorisch stimulerend en veilig speelgoed voor je kleintje!

Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kindje! Je wilt dat je kindje zich ontwikkelt op verschillende gebieden, terwijl het ook nog eens plezier heeft. Zo zijn de houten maanblok met schattige dieren figuurtjes en de houten speelborden om te leren tellen met zachte balletjes twee geweldige opties om je kindje spelenderwijs te laten leren en ontdekken.

Een sensorische waarneming

Het houten maanblok met dieren figuurtjes is niet alleen schattig om te zien, maar biedt ook vele voordelen voor de ontwikkeling van je kindje. Het stimuleert de fijne motoriek, balans en sensorische waarneming, terwijl het tegelijkertijd de verbeelding prikkelt. De afgeronde vorm van de maan en de zachte, siliconen textuur van de dieren figuren zorgen voor een tactiele ervaring die je kindje zal blijven boeien. Bovendien is de houten maanblok gemaakt van hoogwaardig hout, waardoor het duurzaam en veilig is voor langdurig speelplezier. Je kindje kan hiermee spelen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over splinters of losse onderdelen.

Educatief

Als je op zoek bent naar educatief speelgoed, dan zijn de houten speelborden met zachte balletjes om te leren tellen een perfecte keuze. Deze borden bieden eindeloze mogelijkheden om je kindje uit te dagen en te stimuleren. Je kindje kan leren tellen door de balletjes in de juiste vakjes te plaatsen, terwijl het tegelijkertijd de hand-oogcoördinatie en fijne motoriek verbetert. En als je nog meer uitdaging wilt toevoegen, dan kun je je kindje de balletjes op laten pakken met een houten pincet. Zo wordt de fijne motoriek nog verder ontwikkeld en zal je kindje trots zijn op zijn of haar prestaties.

Net als het houten maanblok zijn ook de houten speelborden gemaakt van hoogwaardig hout, wat zorgt voor duurzaamheid en veiligheid. Zo kan je kindje naar hartenlust spelen en leren, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de kwaliteit van het speelgoed. Dus als je op zoek bent naar speelgoed dat niet alleen educatief is, maar ook sensorisch stimulerend en veilig, neem dan eens een kijkje op de webshop van Petit Life. Het houten maanblok met dieren figuurtjes of de houten speelborden om te leren tellen zijn hele goede keuzes voor je kleintje. Geef je kindje de kans om spelenderwijs te leren en te ontdekken, terwijl het ook nog eens plezier heeft!