B2B

E-commerce consultant Merk – Even voorstellen

Mijn naam is Merk, ik ben 35 jaar en ik kom uit de Zaanstreek. Ik ben ondertussen vier jaar actief in de E-commerce wereld en ik geef al twee jaar begeleiding aan andere E-commerce bedrijven. Hierbij werk ik samen met kleine bedrijven, grote bedrijven en coaching bedrijven zoals Ecomshark & Ecomfounder (Johnny Ma & Mike Yuen). Hierbij geef ik ook individuele begeleiding en groepscoaching sessies aan de leden. Qua achtergrond heb ik veelal ervaring op Economische en Juridische vlakken. Gecertificeerd Bachelor of Business Administration, met een Hbo-opleiding in Management, Economie & Rechten. Ik heb mijn eigen succesvolle merk opgebouwd waarmee ik al meer dan tienduizend producten heb verkocht. Ik heb voor ditzelfde merk 60+ affiliates en blogsites die mijn merkproducten op hun vergelijkingssites hebben opgenomen en lovend over de merkproducten schrijven. Het merk heeft een behoorlijke vlucht genomen. Zo heb ik tegenwoordig een klein legertje influencers om het merk heen verzameld voor de content, ontwerp ik nieuwe producten en regel ik de CE certificeringen voor nieuwe producten. Ik verkoop op platformen, zoals Bol.com, Amazon Europe en natuurlijk ook mijn eigen webshop. Tevens ben ik door Amazon Europe geselecteerd/benaderd als Vendor Partner, wat betekent dat Amazon nu rechtstreeks bij mij merkproducten in bulk inkoopt en zelf distribueert en verkoopt aan de eindklanten (consumenten) in Europa. Uiteraard is er veel meer te vertellen, maar dit is het even voor nu in een notendop.