B2B

Droge worst groothandel

Op zoek naar een groothandel om droge worst te bestellen? Voor zakelijke klanten en grotere afnames maken we offertes op maat. Op basis van je wensen maken we een gepersonaliseerde offerte. Er spelen vele factoren mee die samen bepalend zijn voor de prijs, daarom vraag ik je vooraf wat informatie om je snel van dienst te kunnen zijn.

Groothandelsprijzen voor droge worst

Ik hanteer geen vaste groothandelsprijzen voor droge worst, in plaats daarvan weeg ik alle factoren mee die van toepassing zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan etikettering. Droge worst met mijn logo kan ik voordeliger aanbieden dan droge worst waarmee Worst Worst Worst helemaal niet genoemd wordt. Daarnaast speelt frequentie een rol, als je voornemens bent met regelmaat droge worst in grote hoeveelheden af te nemen, dan kan ik deze scherper geprijsd aanbieden dan wanneer het om een éénmalige aankoop gaat.

Verpakkingsmogelijkheden groothandel

Er is veel mogelijk qua verpakking. Pakketjes met diverse droge worsten (in doos) kan ik voorzien van jouw logo door middel van stickers of stempels, maar drukwerk insluiten is ook een mogelijkheid. Daarnaast kan ik de droge worst per stuk, 2 of 3 (van 1 variant) verpakken en etiketteren.

Jouw logo

Je logo kan gedrukt worden op een doos met droge worst, gelaserd worden in een serveerplankje of op een andere manier naar voren komen. Zelfs als je de worst graag wilt laten verpakken onder beschermende atmosfeer (in plastic) kan daar je logo op gedrukt worden. Natuurlijk kan een door jou samengesteld pakketje ook worden voorzien van reclamedrukwerk, de mogelijkheden zijn eindeloos en ik denk graag met je mee.

Bewaaradvies

De doos waarin je de bestelling ontvangt is heel geschikt om worst mee te versturen, maar als jij ‘m hebt ontvangen is dat gedeelte al achter de rug. Laat de worst niet in de doos zitten, maar haal ze eruit. Direct opeten kan dus, maar doe je dat niet hang ze dan op. Dat touwtje aan de uiteinden is daar heel geschikt voor. Zorg dat de worst kan “ademen” en niet onnodig in het daglicht hangt. Een spijkertje of schroefje in je kelder of voorraadkast is ideaal. In het kort:
Pak ze uit en hang ze op Ramon Horst

De perfecte hardheid voor droge worst

Als je droge worst het punt heeft bereikt waarop jij ‘m ’t lekkerst vindt eet je ‘m dus op, maar wat nou als je worst op dat punt is, maar je niet in de gelegenheid bent om ‘m naar binnen te worstelen? De vriezer biedt uitkomst. Verpak de worst droog in een bakpapiertje of iets anders en leg ‘m in de vriezer. Zonder verpakking invriezen kan ook, maar voor de zekerheid bescherm ik ‘m altijd even. Voor het geval je last van ijsvorming in je vriezer krijgt omdat een kind de deur niet goed sluit of zoiets bijvoorbeeld. Droge worst droogt uit, maar ook een droge buitenkant is wel zo prettig voor de smaakbeleving. Als je droge worst in de vriezer ligt, plan dan je snackmomentje even in. Laat de worst bij voorkeur hangend even ontdooien voor je ‘m opeet. Twee uurtjes hangen en je worst is in heerlijke eetbare staat. 😋 Lekker Man!

Club- en goede doelen acties

Verkoopacties om de clubkas van een vereniging te spekken of voor het goede doel ondersteun ik graag, we maken vooraf afspraken over de levering zodat jij erop kunt rekenen dat je alle bestellingen volgens afspraak kunt uitleveren. Ook hier is het mogelijk elke verkoop aan huis te bezorgen, doorgaans is dit echter iets wat vrijwilligers doen om de prijs aantrekkelijk te houden. Daarnaast bevoorraad ik graag de kantine of het clubhuis op vaste dagen/tijden met droge worst. Het kan heel snel een echte hardloper worden en is net zo makkelijk in het assortiment opnemen als chocoladerepen en zakjes chips.

Interesse in droge worst?

Leuk, samenwerken is altijd een goede optie. Neem contact op zodat we snel van start kunnen gaan. Als je alvast wat gegevens invult kunnen we meters maken.

Weten wat voor vlees je in de kuip hebt

Als je eerst zelf eens wilt proeven waar ik het nou allemaal over heb, bestel dan een proefpakket voor jezelf. Dat is de beste manier om kennis te maken met de ambachtelijke droge worst van Worst Worst Worst. Bestel een proeverij met 7 droge worsten en overtuig jezelf. Bestel een proeverij