Webwinkels

Dona Aurora Fine jewellery

Dona Aurora verkoopt stijlvolle sieraden van getalenteerde designers die passie hebben voor hun vak. Met hun oog voor materialen, details en schoonheid komen de sieraden in hun ateliers tot leven. De zilveren en gouden sieraden zijn handgemaakt in Portugal en ieder product is uniek.

Bij Dona Aurora vind je een mix aan stijlen; van stoer tot verfijnd, van klassiek tot modern, geïnspireerd door de natuur of strakke vormen, met of zonder edelstenen. Welke stijl je ook kiest, onze designersieraden zullen je laten stralen.

Door hun unieke stijl zijn de sieraden van Dona Aurora extra bijzonder om te dragen of om aan iemand cadeau te geven. Zoek je een cadeau voor een speciale gelegenheid, zoals een bruiloft, verjaardag, kerst, Moederdag of Valentijnsdag? Kijk voor inspiratie bij onze gouden, vergulde of zilveren sieraden. Ook hebben wij sieraden met filigraan of edelstenen, zoals maansteen  en rozenkwarts. Vind je het lastig om een cadeau voor iemand uit te kiezen? Dan is een prachtig ontworpen Dona Aurora giftcard een stijlvol geschenk.

Wij verkopen alleen ‘fine & slow jewellery’; zilveren en gouden sieraden die door Portugese designers met liefde en zorg zijn ontworpen en met de hand gemaakt. In Nederland zijn deze sieraden exclusief bij ons verkrijgbaar.