B2C

De online dierenwinkel voor comfort en veiligheid van je huisdier

Over Quzi

Wij van QUZI zijn een online dierenwinkel met een ruim en veelzijdig assortiment aan probleemoplossende dierenproducten. Ons aanbod bestaat uit autodekens voor honden, honden autostoelen, hondenmanden, hondenriemen en hondendekens. De producten zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig en uiterst duurzaam materiaal, wat resulteert in een langdurige gebruiksduur en jarenlang plezier.

 

Hondenmanden

Onze hondenmanden zijn een absolute must-have voor zowel pups als voor honden die moeilijk hun mand of kussen afkomen. Iedere hondenmand is namelijk ontworpen met een orthopedisch matras met kwalitatief hoogwaardig traagschuim, waardoor het gewrichtsklachten van je hond doet verminderen of voorkomen.

 

Fluffy hondendekens

De hondendekens zijn niet enkel en alleen gemaakt van hoogwaardig materiaal, maar ze voelen ook fluweelzacht aan op de vacht. Dit in combinatie met de zeer stevige rug- en zijleuningen creëert meer comfort voor je hond en tegelijkertijd geeft dit een veilig en geborgen gevoel. De universele vormgeving maken het uitermate geschikt voor zowel de grond, bank, bed en auto.

 

Hondenriemen

Wij hebben een groot en veelzijdig aanbod aan verschillende hondenriemen, zodat jij en je hond zorgeloos en comfortabel van iedere wandeling kunnen genieten. De hondenriemen zijn voorzien van een elastiek, waardoor het volledig uittrekbaar is en dat resulteert in de nodige veiligheid. Verder kan je kiezen voor heupje voor het opbergen van een flesje water of hondenbrokjes.

 

Hondentuigen

Als je kiest voor een hondentuig, dan is het niet meer nodig om van een gewone riem gebruik te maken. Onze hondentuigen zijn beschikbaar in verschillende maten en deze kan je gemakkelijk en snel rondom de borstkast bevestigen. Dit zal er vervolgengs voor dat je jouw hond beter kan controleren tijdens het wandelen of fietsen zonder aan de nek te trekken.

 

Auto hondenstoelen en hondendekens

Onze autostoelen en hondendekens voor honden biedt een optimale bescherming van je autobekleding. Het zorgt er namelijk voor dat de bekleding van je auto schoon en onbeschadigd blijft, zodat je het niet telkens hoeft schoon te maken of stofzuigen. Verder draagt het bij de comfort en veiligheid van je huisdier tijdens een autorit.