B2C

De mooiste wintercamping van Nederland

Deze winter helemaal tot rust komen en de enorm veel voordelen van een wintervakantie in Nederland ervaren? Dan wordt uw vakantiebestemming Nederland, en in het bijzonder een wintercamping. Charmecamping De Kleine Abtshoeve in het Brabantse Oosterhout is een camping die het hele jaar is geopend. Winterkamperen, -steengrillen en -wandelingen maken; op en vanaf deze wintercamping in Nederland kan het allemaal.

Naar Charmecamping De Kleine Abtshoeve

Wintercamping in Nederland

Charmecamping De Kleine Abtshoeve is een wintercamping in Nederland. Met slechts een aantal winterkampeerplaatsen en een prachtige omgeving voor wandel- en fietstochten, is Charmecamping De Kleine Abtshoeve de ideale bestemming voor een wintervakantie.

Ruime kampeerplaatsen voor optimale kampeerervaring

Genoeg kampeerruimte wordt als zeer prettig ervaren. Op Charmecamping De Kleine Abtshoeve vindt u dan ook winterplaatsen die extra groot zijn (+/- 100m2).

Kampeerders hebben de kampeerplaatsen op deze wintercamping in Nederland een beoordeling gegeven:

  • Comfortplaats (9,4 uit 363 beoordelingen)
  • Comfortplaats aan de buitenrand (9,6 uit 307 beoordelingen)
  • Comfortplaats nabij het sanitair (9,6 uit 289 beoordelingen)

Ontdek de kampeerplaatsen

Wintersteengrillen op de camping

Om gezellig met uw partner of het hele gezin uiteten te gaan, hoeft u de camping niet af. Op de camping vindt u namelijk een leuk eetcafé in winterse sferen waar u kunt steengrillen.

Verwarmd sanitairgebouw

Winterkamperen op de camping betekent ook: gratis gebruikmaken van de voorzieningen in het verwarmde sanitairgebouw, zoals schone toiletten, douches en wastafels. Het sanitairgebouw wordt verwarmd middels vloerverwarming.

Heerlijke rust

Tijdens uw vakantie op deze wintercamping in Nederland komt u helemaal tot rust. De camping is namelijk autovrij. Gedurende het kampeerseizoen in de winter is het niet toegestaan om op de kampeerplaats te parkeren. De auto kan worden geparkeerd op de centrale parkeerplaats. Zo blijft het lekker rustig op de camping en blijft de natuur zo veel mogelijk ongerept. Dat levert weer schitterende vakantiefoto’s op. Winterkamperen heeft ontzettend veel voordelen.

Wintervakantie boeken