B2C

De mooiste charmecamping van Nederland

Bent u op zoek naar een overnachtingsplek die ruimte, vrijheid en vooral veel rust biedt? Bijvoorbeeld een echte charmecamping in de Brabantse natuur? Kom in een van de vier vakantieseizoenen genieten op Charmecamping De Kleine Abtshoeve. Alle vier de seizoenen geopend voor een rustige en ontspannen vakantie in eigen land.

  • Ruime kampeer- en camperplaatsen
  • Autovrije camping
  • 4,5 sterren van de ANWB

Ontdek Charmecamping De Kleine Abtshoeve

Charmecamping in Noord-Brabant

Charmecamping De Kleine Abtshoeve in Oosterhout (Noord-Brabant) is een heerlijke vakantieplek voor liefhebbers van rust en ontspanning. Met een ligging in de Brabantse natuur kunt u vanaf de camping de mooiste wandel- en fietstochten maken. Charmecamping De Kleine Abtshoeve wordt daarom ook wel bestempeld als zowel een natuur- als seniorencamping.

Ruime kampeerplaatsen

De grote kampeerplaatsen geven u genoeg ruimte en privacy om echt te genieten van de natuur en helemaal tot rust te komen.

Op Charmecamping De Kleine Abtshoeve zijn ca. 40 kampeerplaatsen beschikbaar, die zijn onderverdeeld in:

  • Comfortplaats
  • Comfortplaats aan de rand
  • Comfortplaats nabij het sanitair
  • Tentenveld
  • Tentenveld Deluxe

Uw hond meenemen op vakantie? Gezellig! Op alle plaatsen is uw hond toegestaan.

Bekijk kampeerplaatsen

Voorzieningen op de charmecamping

De charmecamping staat voor rust, vrijheid, ontspanning en veel privacy. Dit ziet u niet alleen terug in de kampeervelden en -plaatsen, maar ook in de voorzieningen die de camping te bieden heeft. Enkel een sfeervol eetcafé, schoon sanitair en fietsverhuur vindt u op de camping. Uw gehele vakantie geniet u van de aangename rust en Brabantse gezelligheid.

Het eetcafé is hét middelpunt van de charmecamping. Hier komt iedereen samen om gezellig te lunchen, dineren of steengrillen.

Boek uw vakantie in Noord-Brabant

Naar Charmecamping De Kleine Abtshoeve? Voor € 12,80 (inclusief toeslagen) boekt u al een verblijf op Charmecamping De Kleine Abtshoeve.

Boek direct