B2C

De leukste Minicamping in Brabant

Heeft u altijd al eens het prachtige Brabant willen ontdekken? En houdt u van een vakantie waarbij cultuur, natuur, rust en ontspanning aan bod komen? Ontdek dan snel Doeboerderij De Vergulde Hand, een mooi gelegen minicamping in Brabant. Deze camping in het Brabantse Riel is de ideale bestemming voor een ontspannen vakantie in de Brabantse natuur.

Er zijn geen faciliteiten voor de kinderen; het komt puur aan op één worden met de natuur en genieten van alle rust.

Minicamping in Brabant

Wanneer u op zoek gaat naar een minicamping in Brabant, komt u al snel bij Doeboerderij de Vergulde Hand terecht. De camping beschikt over 16 kampeerplaatsen, die op het erf van de boer liggen. Het is dus echt kamperen bij de boer.

Voordelen van een verblijf op deze minicamping:

  • In alle rust genieten
  • Natuurrijk
  • Kleinschalig, wat zorgt voor een gezellige sfeer

Ontdek Doeboerderij De Vergulde Hand

Gezellig kamperen maar ook in alle rust

Op deze minicamping in het Brabantse Riel kampeert u in alle rust, midden in de natuur. De kampeerplaatsen liggen op één kampeerveld. Doordat de camping maar 16 kampeerplaatsen aanbiedt, kunt u als vakantiegast optimaal genieten van een rustvakantie. Maar tegelijkertijd, doordat de kampeerplaatsen op één kampeerveld zijn gelegen, is kamperen op Doeboerderij De Vergulde Hand een gezellig samenzijn.

De kampeerplaatsen op de minicamping bevinden zich dicht bij de douches en toiletten. Een vakantie met comfort beleeft u hier ongetwijfeld.

Seizoenplaats mogelijk

Tevens kunt u bij Doeboerderij De Vergulde Hand een seizoenplaats huren. Zo kunt u het gehele seizoen zelf een geschikt moment uitkiezen om van een ‘korte’ vakantie te genieten. Even een weekendje naar de camping? Een seizoenplaats maakt het mogelijk! Een seizoenplaats op Doeboerderij De Vergulde Hand kunt u het beste reserveren door telefonisch contact met de camping op te nemen.

Groepsaccommodatie voor 14 personen

Gaat u met een grote groep op vakantie naar Brabant? Doeboerderij De Vergulde Hand heeft ook voor grote gezinnen/families het ideale verblijf, namelijk Groepsaccommodatie De Hooiberg. Deze compleet ingerichte groepsaccommodatie is geschikt voor 14 personen is rustig gelegen aan de rand van de minicamping.

Leuke activiteiten in Brabant

Brabant is een provincie die rijk is aan natuur, bijzondere bezienswaardigheden en leuke uitjes zoals diertuinen en pretparken. Vanaf Doeboerderij De Vergulde Hand bevindt u zich al binnen enkele minuten in prachtige natuurgebieden of in grote bruisende steden.

Breng bijvoorbeeld een bezoek aan Nationaal Park Loonse en Druinense Duinen, een van de grootste stuifzandgebieden van West-Europa. Het wordt ook wel de Brabantse Sahara genoemd. Kom dus het prachtige Brabant ontdekken vanaf Doeboerderij De Vergulde Hand!