B2C

Camping in de Achterhoek

Prachtige camping in de Achterhoek

Op Camping den Blanken is iedereen welkom! Jong en oud hebben genoeg te doen op onze familiecamping, gelegen in de prachtige Achterhoek.  Verblijven op Camping den Blanken betekent vakantie in het groene pracht en praal van Neede. Dat moet je echt zelf ervaren.

Gezellige camping

Wij zijn een gezellige familiecamping! Mede door het zwembad op onze camping maken de kinderen makkelijk nieuwe vriendjes. Rondom het zwembad kan je heerlijk vertoeven in stoelen, op ligbedden en onder de parasols. Ook heb je toegang tot een fijn peuterbad, diverse speeltuinen, prachtige sportvelden en -faciliteiten én een professioneel animatieteam.

 

Kamperen

Op onze camping heb je twee verschillende weides. Een weide voor tenten of caravans én een speciaal camperpark. Kom gezellig kamperen met kinderen, partner, vrienden of familie! Ben je in het bezit van een campingcard? Dan kan je extra voordelig genieten buiten het hoofdseizoen. Ook houden we graag rekening met 50+ers; we hebben een speciaal seniorenveld voor meer rust en privacy.

Accommodaties met een kampeergevoel

Op Camping Den Blanken vind je de perfecte accommodaties voor een verblijf op de grens van de Achterhoek en Twente. Voor iedereen die geen kampeermiddel heeft, maar toch een beetje het kampeergevoel wilt ervaren, bieden wij avontuurlijke safaritenten, trekkershutten én knusse chalets. Boek dit jaar nog een huuraccommodatie en ontdek het zelf!

Huisdieren mee naar de Achterhoek

Voor iedereen die zijn hond niet kan missen, geven wij de optie om een huisdier mee te nemen. Op al onze standaard kampeerplaatsen zijn maximaal 2 honden toegestaan. Speciaal voor iedereen die liever een hondenvrije vakantie viert hebben we speciale hondenvrije velden.

Super vakantie

Meer lezen over de provincie Gelderland en Camping den Blanken? Op supervakantievieren.nl vind je de leukste campings en vakantieparken van Nederland. Hier vind je gegarandeerd de leukste vakanties in de Achterhoek! Neem dus snel een kijkje.