B2C

Camping bij Eersel

Een heerlijke vakantie met de kinderen tegemoet gaan op een gezellige camping bij Eersel? Ontdek dan snel Eurocamping Vessem, een leuke kindercamping bij Eersel met faciliteiten en voorzieningen voor het hele gezin!

Camping bij Eersel

Eurocamping Vessem is op slechts 15 minuten rijafstand van Eersel gelegen en beschikt over allerlei leuke kinderfaciliteiten en -voorzieningen, zoals een zwembad, midgetgolfbaan, voetbalveld en tafeltennistafels.

Animatie op de camping

Eurocamping Vessem staat bekend om haar vele faciliteiten en activiteiten voor kinderen. Elk seizoen is het op de camping een groot feest!

In de Nederlandse schoolvakanties is er een leuk animatieteam aanwezig die de kinderen meeneemt op de leukste avonturen. Zij gaan gezellig met de kinderen knutselen, dansen, bingoën of sporten.

Gezellig kamperen of luxe verblijven

De keuze is reuze! Op de camping kunt u kiezen uit een verblijf op een ruim opgezette kampeerplaats of een in luxe chalet of safaritent. De kampeerplaatsen en huuracommodaties zijn uitgerust met voorzieningen voor optimaal vakantiegemak.

Typen kampeerplaatsen:

  • Kampeerplaats
  • Comfortplaats
  • Kampeerplaats met privé-sanitair

Of… houdt u juist van een vakantie waarbij luxe en comfort centraal staan? Dan is een verblijf in een van de safaritenten of moderne chalets precies waarnaar u op zoek bent. De safaritenten zijn geschikt voor 2, 4 en 6 personen. De chalets zijn geschikt voor 6 personen.

Ontdek de veelzijdigheid van Brabant

Tijdens uw vakantie een dagje uit met het hele gezin naar een pretpark of leuke stad? Of juist de natuur ontdekken? Zowel voor jong als oud zijn de mogelijkheden voor vermaak eindeloos. Van lange wandeltochten door Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen (de Sahara van Nederland) tot het bezoeken van het meest unieke dierenpark van Nederland, Safaripark Beekse Bergen; het kan allemaal! Bekijk hier de beste tips in Brabant.