B2C

Boerencamping Brabant

Boerencamping in Brabant

Kamperen op een boerencamping in Brabant is een echte aanrader! U geniet er van de heerlijke rust, de mooie natuur en bent altijd in de gelegenheid om een leuk Brabantse stad te bezoeken. Doeboerderij De Vergulde Hand, een camping met 16 kampeerplaatsen, is een goed voorbeeld van een boerencamping waar u ongestoord kunt genieten van een ontspannen vakantie.

Doeboerderij De Vergulde Hand

Deze boerencamping in het Brabantse Riel is een van de meest ideale vakantiebestemmingen om een rustige vakantie in de natuur te beleven en uitstapjes te maken naar natuurgebieden of culturele bezienswaardigheden. Deze camping wordt ook wel bestempeld als een 50+ camping. Doordat de camping maar over 16 staanplaatsen beschikt vindt u hier altijd de nodige rust en ontspanning.

Kampeer op een van de kampeerplaatsen, welke erg ruim en mooi gelegen aan een verhard pad zijn. Tijdens uw kampeervakantie op deze boerencamping in Brabant heeft u de beschikking tot de stroomvoorziening.

Ontdek Doeboerderij de Vergulde Hand

Kamperen met de hond?

Uw hond meenemen naar Doeboerderij De Vergulde Hand? Honden zijn toegestaan op de camping. Neem uw trouwe viervoeter dus vooral mee, de omgeving leent zich namelijk uitstekend voor lange wandelingen met de hond. Vanaf de camping bevindt u zich al snel op de mooiste plekjes van Brabant.

Ontdek Brabant

Een vakantie boeken naar het gezellige en prachtige Brabant? Dan heeft u altijd tal van mogelijkheden voor vermaak. Van leuke steden die u kunt bezoeken tot prachtige fietsroutes die u langs mooie natuurgebieden en -reservaten leiden.

Fietsen vanaf de boerencamping

Vanaf Doeboerderij De Vergulde Hand kunt u prachtig fietsen. Gebruik bijvoorbeeld de fietsrouteplanner van de ANWB, hiermee kunt u eenvoudig uw fietsroute uitstippelen.

  • Ga naar Tilburg
  • Zoom de kaart uit worden de knooppunten getoond
  • Zoek naar fietsknooppunt 73 (zuidwesten van Tilburg)

De leukste Brabantse Steden

Heerlijk toeven op een sfeervol Brabants terrasje? In Brabant vindt u vele leukste steden die rijk zijn aan restaurants en terrasjes. De leukste Brabantse steden zijn ongetwijfeld:

  • Tilburg
  • Breda
  • Den Bosch
  • Eindhoven

Benieuwd naar wat deze steden u allemaal te bieden hebben? Ontdek dan snel Doeboederij De Vergulde Hand, dé boerencamping met de ideale uitvalsbasis om op ontdekkingstocht te gaan in Brabant.