B2C

Beleef een heerlijke vakantie aan het water op Vakantiepark Lemmer

Zoek je een heerlijke vakantiebestemming waar rust, ontspanning en plezier samenkomen? Dan zit je goed op Vakantiepark Lemmer. Dit prachtige park biedt kampeer- en camperplaatsen aan het water, compleet met alle voorzieningen die je nodig hebt voor een comfortabel verblijf.

En… watersporten zoals surfen, suppen en kiten behoren tot de mogelijkheden.

Vakantiepark Lemmer: genieten op en aan het water

Een vakantie op Vakantiepark Lemmer staat ook wel bekend als een heerlijke strandvakantie. Op slechts enkele meters lopen vanaf je kampeer- of camperplaats vind je Lemmer beach waar de mooiste vakantiemomenten beleeft worden. Samen met de kinderen zandkastelen bouwen, een goed boek lezen of een balletje overgooien. Na een bezoek aan Lemmer Beach wil je altijd terug!

Ruime kampeer- en camperplaatsen aan het water in Lemmer

De kampeer- en camperplaatsen op Vakantiepark Lemmer zijn van alle gemakken voorzien. Met 16 ampère elektriciteit, een eigen watertappunt en een wifi-netwerk hoef je je nergens zorgen over te maken. Je kunt je caravan, camper of tent opzetten en meteen genieten van het prachtige uitzicht over het water.

Bekijk onze plaatsen

Mooie plekjes in de directe omgeving

Er zijn heel veel activiteiten, mooie bezienswaardigheden en leuke dorpjes in de omgeving. Lemmer zelf is een charmant stadje met een rijke maritieme geschiedenis. Breng een bezoek aan het Woudagemaal, het grootste stoomgemaal ter wereld, of maak een wandeling langs de historische haven.

Voor de avontuurlijke vakantieganger zijn er mogelijkheden om te zeilen, windsurfen of kitesurfen op het nabijgelegen IJsselmeer.

Strand neer in ons gezellige eetcafé

Terug op het park kun je genieten van een heerlijke maaltijd in het gezellige eetcafé. Of je nu binnen wilt zitten of liever buiten op het terras wilt dineren, het kan allebei. Het eetcafé serveert heerlijke gerechten met verse ingrediënten, perfect om je energie weer op te laden na een dag vol activiteiten.

Zien we jou dit jaar op ons vakantiepark in Lemmer?

Vakantie Lemmer boeken