B2C

Bed and Breakfast Arganil

Bed and Breakfast Arganil

Bed and Breakfast Casa Traca is een kleinschalige bed and breakfast in Arganil. Een kleine gemoedelijke gemeente in Centraal Portugal op korte afstand van Coimbra.

Omgeving Bed and Breakfast Arganil

Arganil is een langgerekte gemeente in Midden Portugal waar het massa toerisme nog niet is doorgedrongen. Je kan hier genieten van rust, natuur en ruimte. Ideaal voor wandelaars, natuurgenieters en rustzoekers. De regio staat bekend om de vele rivieren en rivierstranden.

Dit gedeelte van Centraal Portugal wordt gekenmerkt door 2 grote bekende bergketens. De Serra da Estrela met het hoogste punt van het vasteland van Portugal: De Torre. Ten zuiden van Estrela bevindt zich de Serra do Açor, het haviksgebergte. Deze roofvogel is hier dan ook veelvuldig te zien. De Açor is opgebouwd uit xisto gesteente en geeft de bergen haar ruige, grijze aanzicht. De Açor is een fractie minder hoog dan het Estrela gebergte.

In de Serra do Açor zijn bekende bezienswaardigheden onder andere het leistenen dorp Piódão en de watervallen van Fraga da Pena.

Bed and Breakfast Casa Traca

Arganil ligt midden in de Serra do Açor maar in een hele grote vallei. Aan de rand van deze vallei bevindt zich Bed and Breakfast Casa Traca.

B&B Casa Traca heeft 4 ruime gastenkamers, een heerlijke relax tuin met veel lounge plekjes en een hottub. Elke ochtend staat er een uitgebreid vers ontbijt op tafel in de serre. De byzanthijnse kamer is een familiekamer met een eigen groot balkon, hier mag eventueel ook een hond meegenomen worden. Op de Retrokamer is de mogelijkheid voor een extra bed zowel in deze kamer als in de Byzanthijnse kamer kan een babybedje bijgeplaatst worden.

De Far East kamer is zeer geschikt voor vrienden of collega’s, deze kamer beschikt over 2 eenpersoonsbedden. Tot slot de Classic Room, dit is dé romantische kamer van Bed and Breakfast Casa Traca. Geheel uitgevoerd in roomwit en antraciet in een romantische sfeer.

Enthousiast geworden over een vakantie naar Centraal Portugal, over de bed and breakfast Arganil:

info@casatraca.com+351 967 479 752