Webwinkels

Armbandjes heren

Armband heren zilver

Steeds vaker dragen mannen ook sieraden. We zien al regelmatig mannen met een armband heren zilver, maar komende tijd zul je ook veel gepersonaliseerde kettinkjes voor heren zien. Heel bijzonder en uniek is het om in een kettinkje de naam of initialen van jouw kindje of kindjes te laten graveren. Hieronder vind je alle informatie om een uniek en bijzonder sieraad voor jouw man of vriend te bestellen.

Hoe bestel ik een armband heren zilver?

Het bestellen gaat heel eenvoudig via onze website www.kusterug.nl en je hebt de keuze uit minimaal 35 verschillende modellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit deze luxe armband voor heren . Hier kun je op de sluiting subtiel jouw boodschap of naam laten zetten. Of deze papa armband met naam waar je op 2 tekstvakken een naam/namen en een symbool of initialen kunt laten graveren.  Al onze armbanden worden in een cadeauverpakking bij jou thuis geleverd. Het is direct klaar om cadeau te geven en je hoeft zelf niet meer met inpakpapier aan de slag. Binnen 24 uur graveren wij jouw sieraad en versturen het gratis naar het opgegeven adres in Nederland maar ook in België.

Wil je een vaderdag sieraad kopen?

Voor deze bijzondere zondag in juni is er maar 1 bestseller dat al jarenlang een prachtig cadeau is met vaderdag. Dat is deze mannenarmband met een apart ringetje voor elke dierbare. Ook deze armband wordt binnen 24 uur gegraveerd en verzonden.

Wil je graag onze collectie armbandjes heren bekijken? Check dan onze website www.kusterug.nl. Heb je een vraag? Dan zijn wij 7 dagen per week bereikbaar op info@kusterug.nl