B2C

5- sterren camping Nederland

5- sterren camping Nederland

Een echte 5-sterren camping in Nederland, waar komt u dat tegenwoordig nog tegen? Vakantiepark Leukermeer in Limburg is nog zo’n 5-sterren camping. Gelegen aan het Leukermeer heeft u aan luxe geen gebrek tijdens uw vakantie. Of u nu komt kamperen of kiest voor een mooie accommodatie, Vakantiepark Leukermeer maakt van uw vakantie een groot succes!

Op vakantie naar Limburg

Een vakantie naar dé 5-sterren camping van Nederland is zeker de moeite waard. 5 sterren krijg je als camping namelijk niet zomaar. De camping is voorzien van prachtige accommodaties en kampeerplaatsen. Deze zijn van alle gemakken voorzien. De sanitaire voorzieningen zijn luxe, schoon en gratis te gebruiken.

Daarnaast beschikt de camping over een jachthaven. Zo kunt u zelfs met uw boot op vakantie! Er zijn mooie en ruime ligplaatsen beschikbaar voor uw boot. U vaart zo het Leukermeer op en vanaf daar bent u voor u het weet op de Maas. Op de Maas mag u watersporten beoefenen zoals wakeboarden  en waterskiën. Daarnaast is deze 5-sterren camping in Nederland gelegen bij prachtige natuurgebieden en leuke dorpen en steden zoals Nijmegen en Maastricht.

Wat maakt Vakantiepark Leukermeer zo bijzonder?

Er zijn heel veel redenen om een vakantie te boeken naar deze 5-sterrencamping in Nederland. Naast de al benoemde kampeerplaatsen, accommodaties en jachthaven heeft Vakantiepark Leukermeer nog veel meer te bieden. Zo is er sinds 2022 een pumptrack en een padelbaan aanwezig. Pak uw BMX of padelracket en wees actief tijdens uw vakantie op onze 5-sterren camping. Daarnaast zijn de midgetgolfbanen terug van weggeweest. Wie is de beste midgetgolfer van het gezin?

Na een actieve dag kunt u heerlijk tot rust komen in één van de drie zwembaden. Zo is er een binnen- en buitenzwembad en kunt u altijd een duik nemen in het Leukermeer. Geniet tevens van de nodige hapjes en drankjes bij Beachclub Leukermeer. Voor de kinderen is er een animatieteam aanwezig die staan te popelen om ze te vermaken. Voor de boodschappen hoeft u de auto niet te pakken. Op de 5-sterren camping in Nederland is namelijk een SPAR aanwezig.

Voor een luxe (kampeer)vakantie zit u goed bij Vakantiepark Leukermeer!